lauantai 8. marraskuuta 2014

Meidän Viikonloppu

Meikäpoika se oli pitkään odottanut tätä lauantaita kun emäntä oli toitottanut jo monta viikkoa, että se on sitten meidän viikonloppu. Pikkasen jännitti kun en tiennyt mitä meidän perhe tulisi tekemään mutta varmaan jotain tosi spesiaalia kun siitä oli puhuttu monta kertaa ja emäntä oli antanut tälle viikonlopulle oman nimenkin, meidän viikonloppu.
 
Perjantaina ei tapahtunut mitään poikkeavaa, päättelin siis että lauantaina ja sunnuntaina on se meidän viikonloppu. Varhain lauantai-aamuna heräsin poikkeuksellisesta ekana, niin paljon mua jänskätti. Olikohan se taas joku kylpyläviikonloppu...vai matka Rovaniemen Kaken luo...tai ehkä Keski-Pohjanmaalle sinne vanhaan taloon bongaamaan taas kummituksia.
 
Aamulenkin jälkeen hotkaisin aamupalani tavallistakin nopeammin eikä edes maistunut kaikki ruoka. Kaksi nappulaa jäi odottamaan kuppiin ruokahalun palaamista.
Tuijotin emäntää silmiin ja odotin koska se kertoo mitä tehdään meidän viikonloppuna.
Meitsillä meinas tippua isännän aamutossu suusta kun emäntä tuli silittämään ja julisti:
*Nero jää, me käydään isännän kanssa Meidän Viikonloppu messuilla. Sinne ei saa viedä eläimiä mukana. Ei olla kauan...ole kiltti poika sillä aikaa*
 
Suoraan sanottuna, kyllä sapetti kun siinä päiväpeitolla makoilin ja meitsi oli jätetty yksin aikaa viettämään vaikka oli lauantai. Tällä kertaa en menisi häntä iloisesti heiluen vastaan kun tulevat takaisin. Mökötän vaan....vaikka kuinka rapsutettaisiin, ehkä ne sitten tajuaa että Meidän Viikonloppu sisältää koko perheen eikä vaan kaksikolmasosaa.

 
"Iltapäivällä ne tuli takaisin. En heiluttanut häntää. Emäntä aloitti heti lahjomisen. Ei paljon lohduttanut messuilta tuotu ankka. Vai ei muka saanut messuille viedä eläimiä...emäntä tuoksui ainakin koiralle, kissalle ja lampaalle."
 

"Seuraavaksi mua lahjottiin messuilta tuodulla pallolla. Katsoin emäntää...näytänkö riemusta ratkeavalta bulldogilta.."
 
"On sillä mammalla ollut vissiin huono omatuntuo kun sain vielä käärmeenkin tuliaisina. Melkein mulla jo pokka petti mutta sain vielä pidettyä hymyn sisälläni ja hännän paikallaan. Sitäpaitsi huomasin samalla, että emäntä tuoksui myös sen lapsen, jonka nimi on Tytär, hajuvedelle ! Siis siellä on ollut koko suku paitsi meitsi. Jatkukoon mökötys"
"Seuraavaksi löysin itseni autosta. Koirapuistoon kuulemma piristymään. Pokka piti vaikka häntä jo heiluikin. Onneksi emäntä ei huomannut kun oli selkä meitsiin päin. Kuului kertovan isännälle kuinka kiva oli tavata myös bloggarit Taru sieltä Trio Miumau & Herra Nilssonista ja Naukulan Mammakin. Siis onkohan siellä ollut koko Triolan ja Nilssonin kissaklaanikin ja Naukulan Sulo-kissa ! Ei kuulemma olleet, helpotus koska nyt ei tarvinnut mököttää viikonlopun ylikin"



"Puistossa olikin kaksi kivaa kollegaa. Juostiin kilpaa ja mulla meinas väkisin tulla hymy naamalle."
 
"Se toinen tuli kyselemään, että onkos meikä aina niin totinen bulldoggi. Selitin sille syyt miksi oon naurulakossa. Se ymmärsi tilanteen ja sanoi että oota mä saan sut nauramaan...et pysty pitämään pokkaa !"
 
"Oli aika hyvän keinon keksinytkin...mulla pokka repesi kun se näytti niin hassulta"
 
"Kotona sain vielä  poron putkiluun. Julistin mökötyksen päättyneeksi."
 

21 kommenttia:

  1. Kyllä kuule pitääkin näyttää, mitä mieltä ollaan tuommoisesta MEIDÄN viikolopusta. Saakin vähän mököttää.

    Muuten, mullakin on MELKEIN kaverina tuollainen bullmastiffi, Rocky. Rocky on mun "emännän lapsen, jonka nimi on Tytär" koira. Tai oikeastaan Rocky on nyt avoerokoira ja se asuu sen pääsääntöisesti sen isännän kanssa. Mutta mä näin Rockya taas viime viikolla. Se painaa 65 kiloa ja sen pää on yhtä iso kuin mä. Vaikka Rocky on kiltti, ei mun emäntä uskalla päästää meitä telmimään kahdestaan. Painoero on nääs aika iso...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho..Rocky on aika jytkäle ! Olis kiva nähdä kuva :)

      Poista
  2. Voi Nero <3 Sä oot ihana :)
    Onneks sun koirakamut piristi ja sai hymyn noille valloittaville huulillesi :) Ja täytyy sanoa, että emäntäsi oli kyllä tuntenut omantunnontuskia koko reissun ajan, tuliaisista päätellen. Joten älä välitä, ei ollut kivaa niilläkään - ilman Sinua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oon painanu jo villasella koko episodin :
      t. Nero

      Poista
  3. Minä nostan sulle Nero olematonta hattuani, kun noin miehekkäästi onnistuit mököttämään. Multa ei onnistu millään, aina Palvelijatar saa meikäläisen nauramaan ja unohtamaan mielenosoitukset.
    Hienot lahjukset sait, ja noi koirapuiston kamuthan on vallan kivaa porukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo koirapuisto on niin hilljanen...harvoin muita.
      Nyt kävi hyvä säkä :)

      Poista
  4. Oli mukava tavata sun perhe, Nero! Olisit ollut se bonus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai toi mun perhe sentään osas käyttäytyä...kyllä me varmaan vielä jossain
      nähdään livenäkin :)
      t Nero

      Poista
  5. Voi noita surkeita ilmeitä, siinä on kyllä kaltoin kohdeltu koira jos missään ♥ Onneksi sentään tuli tuliaisia ja vei sut puistoon, meilläkin kissat nauraa sun hassuttelevalle kollegalle ;D Mut asiallaista silti, ettet ihan heti lopettanut lakkoa. Tietävät ihmiset sitten seuraavalla kerralla, ettet sä ole mikään helppo buldoggi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tietty, että oli niiiiiin kiva nähdä !

      Poista
    2. Välillä vaan pitää opettaa kantapään kautta tuota isäntäväkeä
      t. Nero
      Oli todella kiva nähdä kuuluisaa journalistia :)
      t. Liinukka

      Poista
  6. Joo, kato ku teitsille tulikin lopulta ihan huippu viikonloppu. Miäletön määrä (lepyttely)lahjuksia ja koirapuistoo ja vaikka mitä. Hyvin kyl pidit pokan, ei petäny kertaakaan, mut se sun koirapuistokaveris ilme oli hulvaton, pakko oli meijänkin nauraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietää mammalle ensi viikoksi taas ompelutöitä. Kaksi kolmesta lahjuksesta on jo 'vähän' rikki. :)
      t. Nero

      Poista
  7. Huh, miten tämä syksy iskee messuineen jo toista kertaa Nero-paran elämään. Vaikka hyviä tuliaisiahan sieltä tuli, joten ehkä ei sittenkään kovin mälsä juttu. :)

    VastaaPoista
  8. Hah, ai jestas mulla oli hauskaa lukiessani tätä - nuo Neron ilmeet kruunaa kaiken! :D

    VastaaPoista
  9. Voe turkanen minkä tempun mänivät tekemmää!! Muka meejjän viikolloppu. Kyllä olj ollu emännälläs huono omatunto ku toe sulle nuimpaljo tulijaesija :) Hyvästi oot malttanna mököttee. Minen ossoes kyllä nuimpitkää. Onneks nuo palavelusväkes tulj järkiisä että veevät sinut sittä koerapuistoo. Meleko hupasija kaverija tuola on olluhhii :D
    Sullon kyllä nii hyvät ilimeet ettee ihme että emäntässii sulj ja saet tuon luunnii vielä. Ootko mitenkä harjotellu? Jos niät minnäe kokkeelisin tuota ilimeehen tehhoo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vaan Iivari on peilin edessä harjoteltava. Mulla tosin helpompaa kun on enempi irtonahkaa suun ympärillä :)
      t. Nero

      Poista
  10. Voi mikä söpöliini olet Nero - vaikka ei kait raavaasta bulldogista niin saisi sanoa. Ei sua kukaan voi vastustaa. Ihmettelen kyllä kuinka isäntäväki pystyy lähtemään tollai. Mikähän kohta heille on jäänyt kanssasi epäselväksi??? :-o Vitsi, vitsi..... Hyvää alkavaa viikkoa koko porukalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa sanoa söpöksi, niin se mammakin monesti sanoo :)
      Hyvää viikkoa sinne myös !
      t. Nero

      Poista